Skip to Content
Nieuw :: DREAM lanceert plantaardig alternatief voor yoghurts: Dream Kokosgurts.

Nieuw :: DREAM lanceert plantaardig alternatief voor yoghurts: Dream Kokosgurts.

Meer en meer mensen verlangen naar een gezonde levensstijl, waardoor ze kiezen voor een mix van gezonde voeding en voldoende beweging. ‘Flexetariërs’ zijn de nieuwe tendens: zij proberen minstens éénmaal per week dierlijke producten te vermijden en hun steentje bij te dragen door bewuster om te gaan met het milieu.

Daarnaast worden mensen zich meer en meer bewust van voedselallergieën en -intoleranties. Men grijpt deze dag dan ook vaker naar zuivelvrije producten; en liefst zijn deze ook nog gluten- en/of sojavrij: kortom plantaardige producten.

Het merk DREAM, gekend voor zijn melkvrije alternatieven, lanceert een nieuwe categorie in de zuivelvrije markt: de  ‘Dream Kokosgurts’. Dit plantaardige, veganistische alternatief voor de klassieke yoghurt is bereid op basis van kokosmelk en amandelen. Dankzij deze ingrediënten zijn de Kokosgurts zuivel-, soja- én glutenvrij. Ze bevatten tot 60% minder vet en zijn dus laag in calorieën.

De kokosmelk wordt gebruikt als basis en je krijgt de keuze tussen een exotische mango-passievruchtsmaak of een yummie aardbeismaak.

Dream Kokosgurt met aardbeismaak werd dankzij haar grote basis aan vers fruit (13%) door 75% van het testpubliek aangegeven als ‘zeer goed’. De aardbeiversie bevat slechts 3g vet en heeft daarom maar 87kcal per 100g.

Ook de Dream Kokosgurt met mango-passievruchtsmaak heeft haar frisse en tropische smaak te danken aan het hoge percentage aan vers fruit (9%). Dankzij de ultragezonde ingrediënten, bevat deze versie slechts 3,2g vet en 81kcal per 100g. Beide Kokosgurts bevatten tot slot geen extra toegevoegde smaken.  

De Dream Kokosgurts zijn geschikt als tussendoortje, maar kan ook gebruikt worden als basis voor talrijke smaakvolle gerechten. Vanaf april 2017 in de winkelrekken van Colruyt, Spar en Alvo, vanaf mei 2017 ook bij Carrefour.

 

Consumenteninformatie : www.ricedream.eu
Perscontacten : Media Mania – 03/213 07 45 – raf@mediamania.bewww.mediamania.be

Contacteer ons
Raf Caramin Media Mania Media Mania
Raf Caramin Media Mania Media Mania